کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

علت قطع دسترسی بازنشستگان تامین اجتماعی به فیش مستمری چیست؟

امکان مشاهده میزان مستمری و مبالغ مرتبط با مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی روی سایت «سازمان تامین اجتماعی» وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 06
کد خبر: ۱۱۲۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، امکان مشاهده میزان مستمری و مبالغ مرتبط با مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی روی سایت «سازمان تامین اجتماعی» وجود ندارد.

بر این اساس، زمانی که بازنشستگان قصد پر کردن فیلد «سال» را در esevices.tamin.ir دارند، هنگام فراخواندن اطلاعات خود، با پیام قرمز رنگ «مقدار فیلد الزامی می‌باشد» مواجه می‌شود.

این در حالی است که باید به صورت عادی با انتخاب سال ۱۴۰۰، ماه و نوع پرداخت و فشردن دکمه‌ی مجازی جست‌و‌جو اطلاعات خود را مشاهده کنند.

مشخص نیست که دلیل بروز این خطا به چه ایرادی مربوط است، اما بازنشستگان می‌گویند که به دلیل اعتراض آن‌ها به نحوه کسر بیمه تکمیلی، قطع دسترسی ایجاد شده است.

از قرار معلوم مقرر شده بود از این ماه طبق قرارداد جدید بیمه تکمیلی مبلغ ۹۱ هزار تومان سرانه برای بیمه تکمیلی در نظر گرفته شود. مسئولان کانون بازنشستگان نیز عنوان کرده بودند که میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی قول داده است سازمان پرداخت ۵۰ درصد از این مبلغ را برعهده بگیرد، اما با صدور فیش آذرماه مشخص شد، که سازمان سهمی را به این منظور اختصاص نداده است.

به صورت کلی، بازنشستگان تامین اجتماعی می‌توانند بیشتر خدمات مربوط به خود را از esevices.tamin.ir دریافت کنند.

خدماتی مانند مشاهده فیش مستمری و عیدی و مزایای جانبی، از این طریق قابل ارائه است.

در حال حاضر سازمان در حال انتقال کلیه خدمات خود به این سامانه است.

به تازگی کارفرمایان مکلف شده‌اند برای پرداخت حق بیمه‌های پرسنل خود به esevices.tamin.ir مراجعه کنند.

سازمان قصد دارد، کلیه خدمات خود را بر بستر این سامانه یکپارچه کند./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار